Inter Revision er et nyt og moderne revisionsfirma, som bygger på et fundament af mange års erfaring og høj faglighed med kontorer i Taastrup. Vi har til formål at tilbyde revisorhjælp, samt give en personlig oplevelse og tæt dialog om dit regnskab.

Det er centralt for os, at kunden modtager rådgivning og svar på spørgsmål i løbet af året. Grundet vores erfaring og speciale i mindre virksomheder, vil jeg ligeledes hjælpe dig med at se, om du kan håndtere din bogføring og regnskab på en smartere og hurtigere måde.
Firmaet er specialiseret i mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder, hvor det er centralt, at du som kunde modtager den bedste og mest nærværende rådgivning, og at du er 100% tilfreds.

Vores ydelser efterspørges af erhvervsdrivende, institutioner, offentlige virksomheder og enkeltpersoner. Vi har igennem mange år hjulpet virksomheder gennem opstart, udvikling og vækst. Inter Revisions kunder spænder fra bl.a. fødevarer, sundhed og transport til underholdning, restauration, byggeri, vognmand, konsulentvirksomheder og autoforhandler. De vælger Inter Revision, fordi de kan lide den måde, vi driver virksomhed på: Med fokus på forståelse, individuelle behov samt glade og kompetente medarbejdere.
Vi er let at komme i kontakt med og især prioriterer rådgivning og personlig dialog meget højt. Vi vil altid mødes til en uforpligtende personlig snak.

Vi arbejder med bogføring, regnskab, rådgivning, skat, moms og afgifter og erhvervsservice.

Om mig
Inter Revision ejes og drives af Revisor, HD-R, Ilkay Yildiz.
Jeg er 34 år og bosat i Taastrup, Sengeløse på den Københavnske Vestegn.

Uddannelse
Jeg er uddannet på Copenhagen Business School, hvor jeg har gennemført uddannelserne HD i regnskab og økonomistyring samt finansbacheloruddannelsen inden for revision, regnskab og skat.

Erfaring
Jeg har en stor faglig og relevant ballast, da jeg har arbejdet over 15 år i revisionsbranchen. Jeg har herudover arbejdet selvstændigt i mange år med mange forskellige kundetyper og kundeopgaver.